19 Mayıs 2012 Cumartesi

Ahsap Boyama, Scrapbook, Minyatür Çalısmaları Icin Tasarımlar

Daha önce buradaki yazımda bahsetmiştim.. Ahşap boyama, scrapbook,bebek ve çocuk giysileri,tokalar, minyatür severler vs. için objeler hazırlayıp , sizlere sunacağımı belirtmiştim..

İlk partiyi hazırladım ve beğeninize sunuyorum..




Mini Arılar..  (Boyadığınız bahçe temalı objelerde, tepsilerde, kuş evlerinde kullanabilirsiniz)

 
Ev&Kuş Dügme Seti






Kurabiye  Seti.. (Mutfak temalı çalışmalarınızda kullanıp, kendinize özgü çalışmalar yapabilirsiniz.. Tamamen el yapımı olduğu için , her bir çalışmanız kendine özgü olacaktır.)


                      Kuş Düğmeler.. ( 4 farklı boyutu olan bu şirin kuşlu düğmeler, ister ahşap boyama , ister scrapbook, isterseniz bebeğinizin hırkasını süsleyebilir.. Farklı boyut,renk seçenekleri çalışmak mümkündür..)


Uğur Böceği Seti.. (Yine minik arılar gibi, bu sevimli uğurböceklerini de ister evinizin dekorasyonunda isterseniz boyama çalışmalarınızda kullanmanız mümkün.. Piyasada satılan ahşap versiyonlarının her yerde kullanılmasından sıkıldıysanız, bu şirinler size göre.. Üstelik el yapımı=)  )


Mini Tahta Kaşık .. (Bu sevimli set , minyatür mutfak çalışmalarınızda, buzdolabınızın üzerinde , ahşap boyama dekorasyonunuzda vs yerlerde kullanabilirsiniz.. Değişik ebatlarda ve her bir öğeyi ayrı ayrı çalışmak da mümkün)




 Minyatür Ekmekler.. (Ahşap boyama çalışmalarınıza farklılık katacak.. Farklı ebatlarda çalışmak mümkün)

Ürünlerimin hepsi el yapımıdır.. Satın almış olduğunuz ürürle ilgili kullanma talimatını da yanında veriyorum, böylece kullanırken herhangi bir aksilik olmasının önüne geçmiş oluyoruz.

İlk çalışmalarımdan örnekler sundum.. Devamı gelecek.. Umarım sizler de beğenmişsinizdir..

Sipariş vermek ve merak ettiğiniz hususlarda bilgi alış verişinde bulunmaktan lütfen çekinmeyin.. Sorularınız her zaman yanıt bulacaktır =) Mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiler..

Efser

1 yorum: